Burjassot posa en marxa classes virtuals per a l’alumnat dels tallers de la Casa de Cultura i les Escoles Esportives

25 març 2020|Burjassot

foto-web-talleres.jpg

Tots els serveis de l’Ajuntament de Burjassot s’estan adaptant a la situació d’alarma sanitària que s’està vivint al país. En aquests dies, són els tallers de la Casa de Cultura, i els cursos de les Escoles Esportives Municipals els que, de manera gradual i sempre que siga possible, donades les característiques de les classes, estan desenvolupant les seues hores lectives amb classes virtuals, a través d’internet.

D’una banda, des de l’àrea de Noves Tecnologies s’ha habilitat un canal de YouTube a través del qual l’alumnat podrà veure els diferents vídeos que preparen els professors i seguir les seues classes en línia. Els vídeos es pujaran des de l’equip de Noves Tecnologies per a garantir la qualitat dels mateixos i el correcte accés dels alumnes als quals es donaran les instruccions pertinents perquè puguen veure’ls sense problemes.

Així mateix, també s’ha habilitat un emmagatzematge en el núvol aprofitant la utilitat de Google Drive. Cada professor remetrà la informació de la classe a l’àrea de noves tecnologies que s’encarregarà de col·locar la mateixa en la carpeta creada a aquest efecte. A cada professor se li està donant també accés a les citades carpetes on poden compartir els continguts amb els seus alumnes. L’únic requisit és que els alumnes tinguen un compte de correu electrònic per a poder accedir a les carpetes.

D’igual manera, hi ha professors que estan treballant amb els seus alumnes a través de vídeo conferència, una altra eina vinculada a les noves tecnologies que també els ajudarà a continuar amb les seues classes.

El més important és que tot l’alumnat, majors i xicotets, continuen amb les seues rutines i gaudisquen de les seues classes des de casa, aprenent tot el que els professors i professores de tallers els volen transmetre i que, amb total seguretat, els farab passar estones molt entretingudes.