Burjassot engega, en línia, la reserva del seu espai d’oci i esplai

14 desembre 2017|Burjassot

Espacio de ocio

Els joves i famílies de Burjassot començaran a gaudir ja de la nova zona d’oci i d’esplai pròxima a l’entrada a Burjassot per la zona del Parc Albán i confrontant amb el concessionari de cotxes situat en aquesta àrea.

El Consistori ha engegat ja la reserva, a través de la web municipal, www.burjassot.org, de la zona lúdica que disposa de prop d’una desena de paelleros i de barbacoes i les seues corresponents taules i que podrà reservar-se per a menjars i per a sopars.

RESERVA ACÍ

Per a l’alcalde de Burjassot, Rafa García, “és un projecte que per fi veu la llum, i que permetrà als ciutadans gaudir d’un espai tipus berenador en el qual podran estar en família o amb els amics, dinar, sopar, i gaudir a l’aire lliure. És un espai amb taules, bancs, banys, paelleros, barbacoes, i amb els serveis corresponents, que desitgem servisca per al gaudi de tots els ciutadans de Burjassot, i esperem que siga molt utilitzat, tot açò dins de la lògica convivència cívica i la cura que cal tenir per al manteniment de totes les instal·lacions”.

El procediment de reserva en molt senzill, una vegada s’accedeix a la web municipal s’haurà d’entrar en la Seu Electrònica de l’Ajuntament lloc en el qual es demanarà, mitjançant el DNI, la identificació del ciutadà. Una vegada identificat, i si no s’accedeix amb certificat electrònic, l’usuari registrat rebrà un sms en el seu mòbil amb el codi d’accés. Una vegada introduït, ja es pot triar la reserva de la barbacoa, el paellero i les taules.

En donar-li a “nova reserva”, es tria el tipus que es vol realitzar, paellero o barbacoa, si és dinar o sopar i es tria la data. Una vegada triada, i després de llegir i acceptar les normes d’ús de la zona d’oci, es confirma la reserva i ja es pot gaudir de la mateixa. L’usuari rebrà un correu electrònic confirmant la reserva, on s’especifiquen també els horaris d’ús de l’espai, tant si es tracta de dinar com si és un sopar. La reserva haurà d’efectuar-se com a mínim amb un dia hàbil d’antelació i com a màxim amb 10 dies hàbils d’antelació.

Cada reserva porta assignat el número de paellero o barbacoa i la taula que li correspon. És molt important que tots dos espais, una vegada deixats d’utilitzar, es queden nets i recollits per al seu posterior ús per part d’altres usuaris de l’espai. La persona autoritzada per a ocupar l’espai públic serà responsable dels possibles danys que pogueren originar-se en l’ús de les instal·lacions cedides i podrà ser sancionada en el cas de no respectar les normes d’ús que originen els citats danys.

La recollida de les claus per a poder accedir a l’espai, després de la realització de la reserva, s’ha de realitzar en la Brigada Municipal d’Obres, en horari de dilluns a dijous de 8 a 10 i de 10:30 a 13:30 hores i els divendres de 8 a 10 i de 10:30 a 13 hores. Molt important és la devolució de les mateixes que haurà de realitzar-se dins dels dos dies hàbils posteriors a l’ús de l’espai. Si no és així, l’usuari serà sancionat.

Amb aquesta nova zona d’esplai, els veïns de Burjassot no hauran d’eixir del municipi per a reunir-se amb les seues famílies i amics entorn d’una paella o a una torrà. Tindran l’oportunitat de fer-ho dins del propi municipi i en una zona adequada a les seues necessitats.