Burjassot posa en marxa un canal de WhatsApp per a oferir informació municipal

25 gener 2023|Burjassot

L’Ajuntament de Burjassot continua implementant serveis perquè la ciutadania estiga informada de tot el que succeeix en el municipi. En aquests dies, el Consistori posa en marxa el seu canal de WhatsApp, una eina fàcil d’usar que s’ha convertit en un potent vehicle de comunicació i difusió d’informació.

Totes aquelles veïnes i veïns que desitgen subscriure’s al compte de Whatsapp municipal, ho poden fer agregant i guardant el número +34 671 400 894 a la seua llista de contactes del telèfon mòbil. Després d’aquest primer pas, cal enviar un WhatsApp amb la paraula “Alta” seguida del seu nom i cognoms. A partir d’ací ja es podrà rebre tota la informació que s’envie des d’aquesta nova eina de comunicació.

El servei, unidireccional de l’Ajuntament cap a la ciutadania, facilitarà informació municipal a les burjassoteres i els burjassotenses que, dues vegades a la setmana, rebran un missatge des del citat telèfon amb contingut d’agenda o referent a les notícies més importants. Així mateix, en el cas de situacions excepcionals, alertes o qualsevol avís que s’haja de donar a la població, també s’usarà aquest canal.

Per a l’alcalde de Burjassot, Rafa García, “fem un pas més en el nostre objectiu que la ciutadania estiga informada de tot el que succeeix a Burjassot. Aquest nou servei facilitarà que es conega, en els primers dies de la setmana quines activitats tindran lloc en el nostre municipi i, a la fi de setmana, es farà un recordatori d’aquestes. A més, en el cas que es done qualsevol situació excepcional a Burjassot, podrem avisar a la ciutadania amb la màxima immediatesa del que està passant”.

Aquest servei està configurat com una llista de distribució i cap persona tindrà accés als números que en formen part.

Aquest servei s’uneix a l’APP Burjassot Info que recull els suggeriments i incidències que fa arribar la ciutadania al Consistori; un altre canal de comunicació en el qual també es pot consultar la seua agenda o secció de notícies per a estar informat del que succeeix en el municipi.

Tota la informació sobre el nou canal de WhatsApp està disponible, en tot moment, en aquest ENLLAÇ de la web municipal.