Burjassot presenta onze projectes dins de la subvenció de la Diputació de València

22 setembre 2015|Burjassot

L’Ajuntament de Burjassot ja ha presentat els projectes que formen part de la subvenció que la Diputació de València ha destinat a Burjassot a través de la seua línia d’Ajudes Econòmiques amb l’objectiu de realitzar Inversions de Financerament Sostenibles, i que ascendeix a 1.350.559 euros per al municipi.

En paraules de l’alcalde de Burjassot, Rafa García, “aquesta línia d’ajudes són molt positives, ja que els municipis poden fer ús d’elles en allò que més ho necessiten, és a dir, són ajudes directes que realment són útils per a la nostra ciutat i per a les persones. Podem actuar de forma directa en problemes molt concrets, sense haver d’assumir línies de subvenció que igual no eren tan necessàries com altres coses per a la nostra ciutat. Anem a millorar allò que considerem més necessari pel gran ús que es dóna a moltes instal·lacions públiques, com són instal·lacions esportives, pavimentat de carrers, el mercat municipal, jocs infantils o instal·lacions municipals que requereixen adequacions”.

En concret, s’han presentat onze projectes per a la seua aprovació en la Diputació de València. Es va a procedir a substituir el col·lector de sanejament de la part del carrer Sant Miquel i Carretera de Llíria que es troben en mal estat. També entren dins d’aquests projectes les obres d’instal·lació de reg per degoteig de xicotetes zones verdes, com les dels carrers Màrtirs de la Llibertat, Escriptor Hernández Casajuana i Santa Teresa que suposaran un gran estalvi en aigua i desplaçament de la bóta de reg.

Es van a realitzar les obres de cobriment mitjançant estructura metàl·lica de part de la grada de les pistes d’atletisme i futbol en el Poliesportiu Municipal, es cobriran uns 30 metres de la part central de la grada en aquesta fase d’ajudes. També es va a procedir a la repavimentació dels carrers i voreres de Màrtirs de la Llibertat, Guillem de Castro, Plaça del Pouet, Zamora, Mare de Déu de la Cabeza a l’altura del desviament cap a València paral·lela a la CV-35 i algunes més que es troben en mal estat. També es va a procedir a asfaltar el futur aparcament de l’Estació de Burjassot Godella i solars de magatzems.

Un altre dels projectes contempla les obres de substitució del paviment del Pavelló Municipal i la reparació de la pista multiesport del Poliesportiu Municipal, així com la creació de dues mini pistes de futbet per als més xicotets. Així mateix, es procedirà també a la substitució del paviment de la pista d’atletisme del Poliesportiu. Aquesta obra inclou també la reparació de les canastres de bàsquet i la col·locació de rodes per a evitar així la deterioració del sòl del Pavelló Municipal.

Així mateix, es durà a terme una segona fase d’adequació de l’antic Mercat Municipal en el qual s’instal·laran els banys i unes construccions mòbils que donaran cabuda a possibles espais de restauració o de magatzem. També s’inclouen en aquesta línia de subvencions la instal·lació de postes i punts informatius en les entrades de la ciutat tant per la rotonda del Castell com per la Carretera de Llíria, a fi de poder informar millor la ciutadania de les actividades, notícies o campanyes de la nostra ciudad.

Un altre dels projectes és la millora dels jocs en el Parc de la Granja, que suposarà la substitució de l’actual gran joc que hi ha per als xiquets en la zona intermèdia, per un de nou, i finalment, es duran a terme les obres de restitució de la teulada annexa a l’edifici de l’Embarronat del conjunt de les Sitges.