Burjassot presenta un nou llibre institucional sobre la seua història, un llegat per al municipi

3 maig 2024|Burjassot

Des de 09/05/2024 fins a 09/05/2024

Presentación libro

Ha sigut un treball ardu, dilatat en el temps per la pandèmia però amb un objectiu clar: deixar un nou llegat a la ciutadania de Burjassot. El pròxim dijous 9 de maig, a les 19.00 hores, la Casa de Cultura serà testimoni de la presentació d’una nova publicació en la qual es fa un recorregut magistral per Burjassot, pels seus carrers, per la seua història, els seus artistes i autors destacats, les seues construccions…un llibre que és essència pura del municipi.

Com no podia ser d’una altra manera, el títol del llibre és senzill i clar: “Burjassot”. Este llibre sorgeix d’un projecte que naix des de l’Ajuntament de la localitat i que ha comptat amb tres coordinadors excepcionals, Robert Blanes Andrés, Ángel López García i Vicente Sanchis Gamir. Al costat d’ells, 22 col·laboradores i col·laboradors que han deixat la seua petjada per a fer possible, encara més si cap, que la història de Burjassot sempre siga recordada per les generacions futures.

Imatges del Burjassot d’antany i de l’actual; generosos articles en els quals descobrir els costums que els nostres antecessors tenien i que han anat evolucionant amb el pas del temps. Un temps que ha portat al municipi al seu desenvolupament des de diferents àrees i senderes que queden reflectits en un treball exquisit i cuidat, com una edició excepcional, en la qual al llarg de trenta-un capítols es fa un complet recorregut per la ciutat de Burjassot.

Durent la presentació del llibre es farà un xicotet resum de tot el que ha suposat la seua elaboració i també es projectarà un vídeo amb imatges, podent comprovar, amb tot això, la gran faena realitzada per totes i cadascuna de les persones que han posat la seua empremta en esta publicació que ja és història de Burjassot.