Burjassot, present en el lliurament dels guardons de la Diputació de València als comerços per l’ús del valencià

20 octubre 2022|Burjassot

Burjassot_Premis ús del valencià en el comerç local foto_Abulaila

L’Ajuntament de Burjassot, representat per la Regidora de Promoció del Valencià, Manuela Carrero; per la Regidora de Comerç i Mercats, Rosa Coca i pel tècnic responsable d’Aviva Burjassot, ha estat present, en la seu de la Diputació de València, en l’acte de lliurament de guardons als comerços que han participat en la campanya de promoció del valencià d’enguany.

Concretament, en el cas de Burjassot, els dos comerços que han rebut el guardó han sigut Calandín i A Riure, guardonats com primer i segon, respectivament, en la campanya desenvolupada en el municipi en la qual huit dels seus comerços es van emportar els reconeixements.

Aquests guardons reconeixen la labor del comerç local com a punt de trobada de la ciutadania i, a més, el seu valor i importància a l’hora de fomentar l’ús de la llengua pròpia.

Els comerços rebran unes figures creades per artesans fallers de l’empresa Vàlua, autora de la campanya “Apadrina un ninot”, que expressen la unió entre el comerç de proximitat i la llengua pròpia, els valors de qualitat i atenció personalitzada encarnats en l’ús del valencià.