Burjassot programa una jornada d’oci digital a la Casa de Cultura

28 novembre 2022|Burjassot

Des de 17/12/2022 fins a 17/12/2022

Jornada Gaming 17-12-2022

Dissabte que ve 17 de desembre, les portes de la Casa de Cultura de Burjassot s’obriran per a oferir una vesprada d’oci digital a totes i tots els joves del municipi. Aquesta proposta de la Regidoria de Cultura i Joventut de l’Ajuntament de Burjassot, dirigida per Javier Naharros, és totalment gratuïta i només cal inscriure’s en aquest ENLLAÇ triant la franja horària en la qual es vol participar.

Des de les 16 h i fins a les 21 h, la Sala d’Actes de la Casa de Cultura acollirà aquesta jornada gaming en la qual hi haurà 12 consoles PS4, 12 TV 32″, PS5 amb TV 55″, dos llocs VR amb Xbox i Nintendo Switch i dos simuladors de conducció. Hi haurà també elements de realitat virtual, terror Beat Saber, retro games, shoot’Em Up etc.

Aquelles persones que no s’inscriguen podran també participar en la jornada sempre que, a l’hora a la qual acudisquen a la sala d’actes, estiguen lliures les consoles o qualsevol altre dels elements amb els quals poder jugar. Per aquest motiu, des de l’organització, recomanen que es facen les inscripcions per a assegurar l’hora en la qual es podrà jugar.