Burjassot proposa un taller d’impressió en 3D de “Clauers pels ODS”

2 març 2023|Burjassot

Des de 21/03/2023 fins a 21/03/2023

L’equip de les Biblioteques Municipals de Burjassot continua amb les seues activitats de dinamització i animació lectora obertes a la ciutadania. En aquesta ocasió, ha programat un taller d’impressió en 3D que arriba amb el títol “Clauers pels ODS”, orientat a la joventut del municipi.

El taller tindrà lloc dimarts que ve 21 de març a partir de les 18.00 hores a la Casa de Cultura i està pensat per a joves d’entre 10 a 14 anys. Les inscripcions per a participar en poden realitzar-se PUNXANT ACÍ ja que l’aforament és limitat.

L’objectiu d’aquesta nova acció cultural no és només que els participants coneguen el funcionament d’una impressora 3D i vegen la seua utilitat, sinó, també, que coneguen els Objectius de desenvolupament Sostenible (ODS) i dissenyen el seu propi clauer amb el seu logotip.

L’activitat es desenvoluparà per part de la Fundació Musol, entitat que col·labora de manera activa a Burjassot, al costat de diferents àrees municipals, per a donar a conéixer els ODS a la ciutadania. A més, s’emmarca dins del programa Biblioteques Sostenibles que té com a objectiu, contribuir a l’enfortiment d’una societat compromesa amb els valors de l’Agenda 2030 i els ODS i integrar l’Agenda 2030 i els ODS a les biblioteques públiques de la Comunitat Valenciana.