Burjassot proposa una variada programació cultural per a tots els públics, de l’11 al 15 d’agost

27 juliol 2021|Burjassot

Des de 11/08/2021 fins a 15/08/2021

Programación cultural agosto 2021
Jazz1

Complint amb totes les mesures sanitàries establides, l’Ajuntament de Burjassot, des de la Regidoria de Festes, dirigida per Manuel Pérez Menero, ha programat per a aquest mes d’agost diferents esdeveniments culturals oberts a tota la ciutadania. Activitats que tindran el seu punt de trobada en la Plaça de l’Ajuntament. Totes les activitats són gratuïtes i comptaran amb aforament limitat, per aquest motiu el públic, abans d’entrar a l’espai en el qual se situaran les cadires, haurà d’identificar-se aportant les seues dades personals i un número de telèfon. En tots els esdeveniments l’ús de la màscara serà obligatori igual que el compliment de les mesures Covid.

L’11 d’agost a les 22.15 hores tindrà lloc la primera de les activitats en la qual es rendirà tribut al genial Joaquín Sabina. Es tracta de l’espectacle “500 Noches”, que triomfa en tota la geografia espanyola. L’homenatge és molt més que un concert i més que un recital…és pràcticament Sabina en estat pur i, en aquest, es realitza un recorregut molt cuidat per la trajectòria del mestre, un homenatge a la seua música que, sumat a la qualitat indiscutible dels professionals que componen “500 Noches”, els ha valgut el reconeixement de crítica i públic. Un dia més tard, el dijous 12 d’agost, a la mateixa hora, serà el torn de l’humor, amb la nit de monòlegs.

Entrant en el cap de setmana, el divendres 13 d’agost, la música torna a la Plaça de l’Ajuntament a les 22.15 hores amb el tribut a Alejandro Sanz en la veu de Fran Valenzuela, participant en el programa d’Antena 3 “Tu voz no me suena todavía”.  Fran Valenzuela ha portat l’homenatge a l’artista espanyol més internacional per innombrables escenaris de tota la geografia espanyola interpretant les seues millors cançons.

El dissabte 14 d’agost, a les 22.00 hores la cita serà en l’antic Mercat Municipal on tindrà lloc una actuació de jazz que  arriba a Burjassot de mans de l’Associació Cultural Montau amb el grup “Pra você”, formació consolidada i amb un so especial gràcies al seu treball diari i  les seues actuacions per tota la geografia de la Comunitat Valenciana. La formació fa un recorregut per la música brasilera, passant per diferents ritmes dins d’aquesta, com la samba, la bossa nova, la baiana, el partit alt…amb tocs de jazz.

“The Talent”, el musical més sorprenent del moment serà l’encarregat de posar el fermall final a la programació cultural del mes d’agost a Burjassot. El musical arribarà al municipi la nit del 15 d’agost a les 22.15 hores, tenint de nou la Plaça de l’Ajuntament com a punt de trobada. Un espectacle dinàmic i sorprenent carregat d’impactes visuals i varietat de contingut que compta amb un gran elenc de ball on tot succeeix de manera àgil perquè el públic gaudi de cada número musical.