Burjassot rep a David Bustamante en un dels concerts més esperats de les seues festes patronals

22 juliol 2022|Burjassot

Des de 12/08/2022 fins a 12/08/2022

Just en l’equador de les seues festes patronals en honor a Sant Roc, la Plaça de l’Ajuntament de Burjassot rebrà la visita d’una de les veus més destacades del panorama musical espanyol, David Bustamante. La nit del 12 d’agost, a les 23.30 hores, la cita serà en la Plaça de l’Ajuntament i, des de la Regidoria de Festes, dirigida per Manuel Pérez Menero, ja es té tot preparat perquè la ciutadania gaudisca d’aquest gran concert.

19 discos de platí, diversos discos d’or i més de 900 concerts, avalen la carrera musical de Bustamante i li converteixen en un dels artistes més importants del país que, en aquesta ocasió, visitarà Burjassot disposat a fer vibrar i gaudir a totes les persones que estiguen en la Plaça de l’Ajuntament. Bustamante arriba a Burjassot dins del seu gira “Veinte años y un destino”.

Unes hores abans del gran concert, i organitzat per part de la Clavaria de Sant Roc, tornaran els jocs infantils a la Plaça de l’Ajuntament i el repartiment d’orxata i fartons per al berenar de tots els presents. Serà a partir de les 18.00 hores.

Una vesprada i nit de gran activitat en la qual la música espanyola serà la protagonista indiscutible de la mateixa i en la qual no faltaran les cançons més conegudes del genial David Bustamante.