Burjassot rep de nou a l’abril a l’Ecoparc mòbil de la Emtre

29 març 2022|Burjassot

Des de 25/04/2022 fins a 27/04/2022

ecoparque

A l’abril, un dels Ecoparcs mòbils de l’Entitat Metropolitana per al Tractament de residus (EMTRE) tornarà a visitar Burjassot amb l’objectiu d’ajudar a la ciutadania en el correcte reciclatge dels residus que es generen en les llars. La visita de l’Ecoparc, fixa en el calendari municipal mes a mes, es realitza gràcies al treball que l’Ajuntament de la localitat realitza des de l’àrea de Transició Ecològica, dirigida per l’alcalde del municipi, Rafa García, a través de l’Oficina de Sostenibilitat Local.

Concretament, l’Ecoparc estarà en el municipi els dies 25, 26 i 27 d’abril, en horari de 10.00 a 13.00 i de 16.00 a 19.00 hores en l’aparcament de Les Palmeres, al costat del Mercat Municipal l’Almara.

L’Ecoparc mòbil de la EMTRE permet a les veïnes i els veïns de Burjassot depositar residus com ara oli de cuina, pintures, dissolvents o càpsules de café, llibres i revistes, piles, termòmetres o reactius de laboratori al costat d’aerosols, petits aparells electrònics o bombetes i cartutxos d’impressora, residus que es generen a casa però per als quals no existeix un contenidor específic.