L’Ecoparc mòbil torna a Burjassot, del 4 al 6 de maig

17 abril 2023|Burjassot

Des de 04/05/2023 fins a 06/05/2023

Ecoparque mayo

Les veïnes i els veïns de Burjassot tindran una nova oportunitat, el mes de maig, de depositar en un dels Ecoparcs de la Emtre aquells residus per als quals no existeixen contenidors en el municipi i que necessiten d’un tractament més específic per al seu reciclatge.

L’Ecoparc mòbil de l’Entitat Metropolitana per al Tractament de Residus (EMTRE) tornarà a Burjassot gràcies al treball de l’àrea de Transició Ecològica, dirigida per l’alcalde del municipi, Rafa García, a través de l’Oficina de Sostenibilitat Local.

La visita està prevista per als dies 4, 5 i 6 de maig en horari, de dijous i divendres de 10 a 14 hores i de 16 a 19 hores i el dissabte de 10 a 13. h.

En els Ecoparcs mòbils es poden depositar residus com ara oli de cuina i de cuina, pintures, dissolvents o càpsules de café, entre altres elements. També es poden depositar piles, termòmetres, reactius de laboratori, aerosols, aparells electrònics, bombetes, cartutxos d’impressores, telèfons mòbils i carregadors, bateries, DVD/CD o envasos contaminants, entre altres.

Portant els residus que no tenen un contenidor específic a l’Ecoparc, s’eviten els seus abocaments incontrolats, es redueix el volum de fem que acaba en un abocador, s’estalvia en matèries primeres i energia en reciclar i s’ajuda al tractament adequat de tots els residus. Aquesta acció, per tant, ajuda a cura de l’entorn i, amb això, també del medi ambient.