Burjassot rep per tercer any consecutiu la campanya “Recicla els teus aparells”

3 octubre 2018|Burjassot

Des de 15/10/2018 fins a 16/10/2018

recicla tus aparatos

Els pròxims 15 i 16 d’octubre, per tercer any consecutiu, arriba a Burjassot la Campanya “Recicla els teus aparells”, una iniciativa de la Generalitat Valenciana que, a través de la Conselleria d’Agricultura, Medi Ambient, Canvi Climàtic i Desenvolupament Local, té com a objectiu, a més de conscienciar i informar la ciutadania, implicar-se en la recollida del major nombre de tones d’aparells elèctrics i electrònics en el municipi per a garantir el seu correcte reciclatge.

Un equip d’informadors amb bicicleta recorreran diferents carrers de Burjassot informant els ciutadans i ciutadanes sobre la importància del reciclatge d’aquest tipus d’articles de menuda o mitja grandària, com pot ser un telèfon mòbil o una batedora, entre molts altres, i els convidaran a buscar-los en els seus domicilis i depositar-los en els remolcs que aquests informadors portaran. A més, participar en aquesta campanya de sensibilització implica la possibilitat de guanyar premis, que s’entregaran in situ als veïns i veïnes del municipi que depositen els seus aparells en els remolcs de les bicicletes. Fins i tot, es sortejarà un Ipad de 32G, entre els participants en la campanya, des de la pàgina de Facebook Recicla tus aparatos.

La campanya compta amb la col·laboració de Ambylamp, Ecoasimelec, Ecofimática, Ecolec, Ecolum, Ecotic, European Recycling Platform i Fundació Eco- Raee’s.

Més informació sobre la campanya en www.reciclatusaparatos.com.