Burjassot reconeix l’excel·lència dels seus escolars de primària i secundària del curs 2017/2018

16 abril 2019|Burjassot

Premios Extraordinarios

Dotze alumnes de Primària i Secundària de Burjassot rebien el mes de març passat els Premis Extraordinaris al rendiment acadèmic de la Comunitat Valenciana atorgats per la Generalitat Valenciana des de la conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport.

Els seus expedients acadèmics han sigut tan excel·lents que els han valgut tan important reconeixement; reconeixement que també els ha arribat des del seu poble, Burjassot, que de mans de l’alcalde, Rafa García, i de la regidora d’Educació, Olga Camps, ha celebrat un emotiu acte en el qual no solament se’ls ha donat un diploma per la seua excel·lència acadèmica sinó, també, un xec per valor de 100€ que podran canviar per material escolar.

Els premis d’Educació Primària han sigut per a Jorge Cano Cortina, del CEIP El Pouet-Nostra Senyora dels Desemparats; Malena Icazatti di Caprio, del CEIP Miguel Bordonau; Mar Arazola Ferriol, Ariadna Fullana Jordan i Laura Martínez Belenguer, del CEIP Sant Joan de Ribera i Pablo León Vela, Adrián Sánchez Redondo i Olga Verdú Cañigueral, del CEIP Villar Palasí. Tots i totes han obtingut una puntuació de 10.

D’altra banda, i també amb una qualificació de 10, els alumnes d’Educació Secundària que han obtingut el Premi Extraordinari al Rendiment Acadèmic són Antonio Zamora Martínez, del col·legi Joan XXIII; Lorena Domingo Tejerizo i Luis Ignacio Martí Martín, de l’IES Comarcal i Berta Molina Pérez, de l’IES Vicent Andrés Estellés.