Burjassot reivindica el Dia Internacional de la Dona amb un matí ple d’activitats

9 març 2018|Burjassot

Actividades 8M
Actividades 8M
Actividades 8M

El Passeig de Concepción Arenal ha acollit el conjunt d’activitats que des de la Regidoria d’Igualtat de l’Ajuntament de Burjassot, dirigida per Lluna Àrias, s’han desenvolupat a Burjassot amb motiu del Dia Internacional de la Dona. 

La jornada ha començat amb una activa classe oberta de chikung terapèutic per a, a les 11:30h, donar pas a la creació del mural “Coneixes els micromasclismes?. En aqueix moment, també s’ha comptat amb la participació de les alumnes i els alumnes del Col·legi La Fontaine, els quals han interpretat un rap per la igualtat que ells mateixos han compost.

A les 12 hores, ha tingut lloc la inauguració de l’obra guanyadora del Concurs per la Igualtat de l’artista local Vicente Coca que, a partir d’ara, es podrà contemplar en el passeig de Concepción Arenal. Després de descobrir l’escultura, i amb la presència de l’alcalde de Burjassot, Rafa García i de diferents representants de la Corporació Municipal, s’ha procedit, en la veu de la pròpia Lluna Àrias, a llegir el Manifest reivindicatiu pel Dia Internacional de la Dona. 

Vicente Coca Segura, artista multidisciplinar i autodidacta, és natural de Valdepeñas (Ciudad Real) i resident a Burjassot des de fa 40 anys. Com a artista, ha exposat en diferents ocasions en la Casa de Cultura del municipi, amb obres de pintura, escultura i fotografia. També ha participat en diverses exposicions i certàmens com per exemple els Premis Tardor Vila de Xiva, el Concurs de Pintura Vila de Puçol o la Biennal internacional d’escultura “Antonio González Orea” d’Andújar.