Burjassot renovarà tota la flota de contenidors del terme municipal, prop de 500 unitats

26 abril 2016|Burjassot

L’Ajuntament de Burjassot, des de la regidoria de Serveis Municipals, dirigida per Manuel Lozano, durà a terme la renovació de tota la flota de contenidors del terme municipal. En total, es renovaran prop de 500 contenidors de residus sòlids urbans, envasos lleugers (llandes i plàstic), els de color groc, i els de paper i cartró, els blaus. L’empresa FCC, concessionària de la recollida de fem en el municipi, ja ha començat amb els treballs de substitució dels antics contenidors pels nous.

El passat 29 de març va començar aquesta implantació dels nous contenidors en el municipi, la qual es farà de manera progressiva. Els primers contenidors que s’estan renovant són els de residus sòlids urbans i s’espera que el pròxim 16 d’abril ja s’haja procedit a la instal·lació de la primera remesa d’aquests contenidors nous, un total de 140. Progressivament, s’aniran renovant també els contenidors d’envasos lleugers i de paper i cartró. Abans de l’estiu, tota la flota de contenidors del municipi haurà quedat renovada.

Els contenidors, de 3.200 litres de capacitat, inclouen, a més, uns adhesius amb informació útil per als ciutadans sobre els horaris de recollida de fem i sobre la importància de separar els residus i dipositar-los en el contenidor que corresponga.