Burjassot ret homenatge a l’amor en un emotiu acte de reconeixement a les parelles del municipi que porten 50 anys casades

31 gener 2019|Burjassot

Bodas de Oro

El Saló de Plens de l’Ajuntament de Burjassot estava ple…de somriures, de complicitat, de respecte, de confiança…d’amor. En una vesprada molt especial per al municipi, el Consistori retia homenatge a les 25 parelles burjassoteres que l’any passat van complir les seues 50 anys de vida en comú, les seues Bodes d’Or.

Un acte emotiu i alhora molt especial en el qual les parelles van estar acompanyades dels seus familiars i amics i van rebre, de mans de l’alcalde de Burjassot, Rafa García i de la regidora de Serveis Socials, Amparo Palanca, un detall per a commemorar un aniversari tan especial: unes copes amb les quals brindar a l’amor per aquests 50 anys junts i un marc de fotos que, en unes setmanes, lluirà la foto que ahir se’ls va fer a l’Ajuntament.

Tant l’alcalde com la regidora van destacar la importància de la convivència i de l’esforç que dia a dia les parelles homenatjades han desenvolupat per a continuar “com el primer dia, fins i tot més enamorats”, com una de les parelles assenyalava.

Una vida en comú, amb les seues coses bones i menys bones però, abans de res, com assenyalaven les parelles presents en l’acte, una vida junts.