Burjassot s’adhereix al pla del Consell per garantir la gratuïtat dels llibres de text

5 octubre 2015|Burjassot

L’Ajuntament de Burjassot ha aprovat per unanimitat de tots els grups la moció presentada pel PSPV-PSOE per a adherir-se al Pla del Consell i garantir així la gratuïtat dels llibres de text.

El text de la moció destaca que “el Govern de la Generalitat entén que la gratuïtat dels llibres de text és un requisit imprescindible perquè la universalització de l’educació siga realment efectiva. El president de la Generalitat i el seu govern, estan des del primer minut del seu mandat apostant per projectes ambiciosos que tinguen la seua raó de ser en la solució dels problemes concrets dels valencians i les valencianes”.

Sent conscient de la greu situació econòmica que travessa la Generalitat Valenciana, açò no és un impediment perquè s’adopten mesures que repercutisquen directament en les persones”, com ara la gratuïtat dels llibres de text en l’educació obligatòria per als alumnes que la cursen a partir del present curs escolar 2015/16”.

Amb l’aprovació de la moció, l’Ajuntament de Burjassot “manifesta la seua voluntat d’adherir-se al Pla del Consell per garantir la gratuïtat dels llibres de text a tots els alumnes que cursen educació obligatòria en el municipi i la de crear una comissió amb les AMPAS i els Centres Educatius de Burjassot per a estudiar l’engegada de Pla XarxaLlibres”.