Burjassot s’engalana per a viure el Nadal amb activitats per a totes les edats

11 desembre 2019|Burjassot

Visita Papa Noel 20-12-2019

El Nadal arribarà a Burjassot en forma de Betlem, amb la visita de Papa Noel, amb activitats per a totes les edats…i amb molt més. Ho farà a càrrec de les regidories de Festes, dirigida pel regidor Manuel Pérez Menero, Educación, dirigida per la regidora Manuela Carrero i Comerç, dirigida per la Regidora Rosa Coca, que, un any més, farà que les dates nadalenques es visquen amb la major de les il·lusions per part de les famílies burjassoteres.

La primera activitat oberta a la ciutadania serà la inauguració del tradicional Betlem que, cada any, la Federació d’Associacions de Veïns de Burjassot, munta a la planta baixa de l’Ajuntament del municipi. Visitat per centenars de veïns i de veïnes, per majors i xicotets, el Betlem s’inaugurarà a les 19.00 hores i estarà obert per a les visites a partir del dimarts 10 de desembre a les 9.00 hores.

Des del dia 18 de desembre, hi haurà activitats en la Plaça de l’Ajuntament i, aquest mateix dia, es realitzarà el muntatge de la Fira que estarà en la Plaça fins al 4 de gener.

Dos dies més tard, el divendres 20 de desembre, a les 18.30 hores, Papa Noel avançarà la seua visita a Burjassot perquè tots els xiquets i les xiquetes del municipi puguen parlar amb ell i fer-se una foto. La visita de Papa Noel, en la Plaça de l’Ajuntament, estarà acompanyada d’activitats infantils durant tota la vesprada en el mateix emplaçament.

Els dies 3 i 4 de gener seran especials per als més majors de Burjassot que estan en les residències del municipi ja que rebran, en horari de vesprada, la visita de les seues Majestats, els Reis d’Orient, que també avançaran la seua visita a Burjassot.

Després de descansar en el municipi, el 5 de gener serà una de les vesprades més especials per a Burjassot ja que, a les 18.00 hores, donarà inici la Cavalcada de la il·lusió, de l’emoció, dels desitjos…les seues Majestats els Reis Mags es pujaran a les seues carrosses per a saludar a tots els xiquets i les xiquetes del municipi. I, com és tradicional, els rebran en la carpa situada en la Plaça de l’Ajuntament una vegada finalitzada la Cavalcada.