Burjassot s’omplirà d’olor a pólvora el 8 de març en un diumenge carregat d’activitats falleres

20 febrer 2020|Burjassot

Des de 08/03/2020 fins a 08/03/2020

Calendario Fallas

L’olor de pólvora i el so del “Tro de bac” despertarà als burjassoters i a les burjassoteres, el diumenge 8 de març, en un dia en què l’activitat fallera es multiplicarà.

A les 8h, a càrrec de la Penya El Coet, i amb la col·laboració de l’Agrupació de Falles, presidida per Iván Heredia, i la regidoria de Falles, dirigida per Estefanía Ballesteros, començarà la IV Burjadespertà que, amb eixida des de la Plaça de la Concòrdia, arribarà a la Plaça de l’Ajuntament, després de recórrer el carrer Colón.

La pólvora serà la protagonista indiscutible de l’inici del dia en què les Falleres Majors, Falleres Majors Infantils, Presidents i Presidenta, i Presidents Infantils, tenen una altra cita d’allò més especial, a les 11 hores, a l’Ajuntament, on tindrà lloc la signatura, en el Llibre d’Honor del Consistori, dels màxims representants de cada comissió fallera així com el nomenament de l’alcalde com a Faller d’Honor. A més, es farà lliurament de les insígnies de l’Agrupació de Falles i de l’Ajuntament als nous delegats.

Per a tancar aquesta intensa jornada, a les 19.30 hores, novament els màxims representants de la festa de 2020 estan citats, a la Casa de Cultura, on tindrà lloc la inauguració de l’Exposició del Ninot.

Tots aquests actes seran el preludi a la setmana fallera que tindrà també, com a cita marcada en el calendari per a tots els fallers i les falleres de Burjassot, l’Ofrena a la Mare de Déu de la Cabeza, el 16 de març, a partir de les 18.00 hores.