Burjassot es manifesta pel Dia Internacional de la Dona

12 març 2018|Burjassot

Manifestación 8M

Després de viure un matí carregat d’activitats en el Passeig de Concepción Arenal, durannt la passada jornada del 8M, les veïnes i els veïns de Burjassot van participar, ja a la vesprada, en la manifestació organitzada a València. 

Un centenar de persones, entre dones i homes, van eixir des del municipi en els autobusos gratuïts que des d’Espai Dona, el servei integral d’atenció a la dona de l’Ajuntament de Burjassot, dirigit per la regidora d’Igualtat, Lluna Àrias es van posar a la disposició de la ciutadania, un any més, per a acudir a la citada manifestació en la qual van estar acompanyades de la batucada Green Gos. Els participants es van manifestar amb la pancarta municipal encapçalant la marea de dones i homes del municipi al costat de d’altres persones que es van unir allí.

Des de la regidoria de Polítiques d’Igualtat i Espai Dona agraeixen la seua participació “a les persones que ens van acompanyar en un acte tan important dins del moment històric que estem vivint en la societat“.