Burjassot es vist de solidaritat en el IX Mercat Medieval de la Falla Nàquera- Lauri Volpi

14 setembre 2018|Burjassot

Des de 22/09/2018 fins a 23/09/2018

Mercado Medieval Falla Náquera-Lauri Volpi 22 y 23-09-2018

És una cita marcada en el calendari de les accions solidàries i culturals a Burjassot. Una cita que cada any reuneix a centenars de veïnes i veïns del municipi disposats a ajudar amb els seus donatius a la lluita contra el càncer. Es tracta del Mercat Medieval solidari a favor de la lluita contra el càncer que la Falla Nàquera- Lauri Volpi de Burjassot, des de la seua delegació d’Obra Social, dins del projecte solidari “No estàs sol/a” i sota el lema “Ara més que 0mai-AMQM”, celebrarà el cap de setmana del 22 i el 23 de setembre en els voltants del seu Casal, al carrer Lauri Volpi, 24.

Al llarg de tot el cap de setmana, i comptant també amb una parada de la Junta Local contra el Càncer de Burjassot, a la qual entregaran tota la recaptació, es podran degustar riques tapes i entrepans a preus populars, hi haurà música en directe, una tómbola, un basar i una llibreria en la qual es podran adquirir també aquells títols que es vulguen descobrir. Tot, com s’ha assenyalat, a preus populars ja que l’objectiu és recaptar la major quantitat de diners per a lluitar contra el càncer.

No faltaran els playbacks, l’artesania valenciana i les animacions, en un cap de setmana en el qual la Comissió Fallera posa tota la seua il·lusió i treball perquè tot el municipi gaudi d’aquest, es passege pels llocs i col·labore, en la mesura de les seues possibilitats, en la lluita contra la citada malaltia.

Un mercat Medieval que també comptarà amb la participació de l’entitat social Kanguros_LV que donarà informació i recollirà aliments no peribles que es destinaran al Banc d’Aliments de l’associació.