Burjassot, seu de la IV Trobada d’Associacions de Comerç i Comerciants de l’Horta Nord

18 setembre 2023|Burjassot

Des de 29/10/2023 fins a 29/10/2023

IV Trobada de Comerç Burjassot 29-10-2023

Diumenge que ve 29 d’octubre, la ciutat de Burjassot serà seu de la IV Trobada d’Associacions de Comerç i Comerciants de l’Horta Nord, una iniciativa impulsada pel Consorci Pactem Nord, que compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Burjassot, a través de la regidoria de Comerç, dirigida per Rosa Coca. La trobada tindrà lloc a la Casa de Cultura del municipi, a partir de les 10 h.

Les associacions de comerç i comerciants que desitgen assistir a la Trobada, han d’emplenar aquest FORMULARI, per a inscriure’s gratuïtament. Les associacions que integren FACENORD han valorat positivament la realització d’aquesta trobada, que es perfila com un espai necessari per a la reflexió i aprenentatge del sector, i al qual s’espera que assistisca més d’un centenar de comerciants. Per a afavorir la conciliació, la Trobada comptarà amb servei de ludoteca.

Paral·lelament, Pactem Nord ha obert el termini per a la presentació de candidatures als Premis al Comerç Local 2023, els guardons del qual s’entregaran en el marc de la Trobada que se celebrarà a Burjassot, el 29 d’octubre. Els Premis engloben sis categories: transformació digital, transformació ecològica, associacionisme comercial, comerç responsable, emprenedoria comercial i especial Premsa. Com a novetat en aquesta edició, també s’entregarà un premi per import de 3.000€, per part de Caixa Popular, corresponent al sorteig de Interfires Horta Nord, una campanya comarcal que promou la participació i les vendes en les fires comercials de la comarca, i gràcies al qual, el premiat o premiada podrà gaudir de compres en el comerç local de l’Horta Nord.

La IV Trobada d’Associacions de Comerç i Comerciants de l’Horta Nord compta amb el suport de la Direcció General de Comerç -Xarxa AFIC, així com de l’Ajuntament de Burjassot i de Caixa Popular.