Burjassot, seu del Trofeu Ibèric de 10.000 metres en pista

28 març 2019|Burjassot

Trofeo Ibérico

El despatx d’Alcaldia ha sigut l’escenari per a la presentació oficial del cartell que anuncia la celebració a Burjassot d’una nova i important cita per a l’atletisme. Es tracta de la Copa Ibèrica de 10.000 metres en pista, una trobada internacional entre Espanya i Portugal amb la participació dels millors fondistes de la península ibèrica.

Es tracta d’una carrera que se sol disputar per baix de 28′ en homes i de 31’30 en dones i en la qual, en aquesta ocasió, es buscaran les mínimes de classificació per al Campionat Mundial de Doha. Una vegada més, el Club d’Atletisme Els Sitges de Burjassot, presidit i dirigit per l’ultrafondista Eduardo G. Velasco és l’organitzador d’aquest esdeveniment esportiu, que se celebrarà el 13 d’abril i que compta amb l’estreta col·laboració de la regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Burjassot, dirigida per Manuel Pérez Menero.

De manera conjunta, en la mateixa jornada se celebrarà el Campionat d’Espanya de 10.000 metres absolut i de 5.000 metres per a les categories sub18 i sub20. La competició està sota la supervisió de la RFEA i la Federació d’Atletisme de la Comunitat Valenciana.

La protagonista del cartell és l’atleta internacional, Marta Esteban, resident a la ciutat de Burjassot.