Burjassot serà parada, per tercer any consecutiu, del circuit de carreres RunCancer-Aecc València 2018

24 gener 2018|Burjassot

Run Cancer 2018

Amb esperit de superació, disposades a viure un gran matí de diumenge i convençudes que les veïnes i els veïns de Burjassot respondran, com en anys anteriors, mostrant la seua solidaritat amb la lluita contra el càncer.

Així han acudit aquest matí (24-01-2018) diferents components de la Junta Local contra el Càncer de Burjassot, acompanyades de l’alcalde del municipi, Rafa García, i del regidor d’Esports, Manuel Pérez Menero, a la presentació del IV Circuit Provincial AECC València- RunCáncer 2018. I és que Burjassot serà, un any més, una de les parades del circuit, organitzant la carrera i la marxa que està prevista ja per a la primavera. En unes setmanes es tancarà la data i es començarà amb la publicitat de l’esdeveniment.

Enguany el circuit RunCáncer arribarà a 72 localitats amb 72 esdeveniments: 21 carreres ( marxes) i 51 marxes, arrancant el 4 de febrer, Dia Mundial Contra el Càncer, amb les marxes de 5K a L’Eliana i Alberic.

Des de RunCáncer esperen superar la xifra de participants del 2017, més de 59.000, i augmentar en tot el que siga possible la recaptació del passat any que va arribar als 252.462 euros destinada íntegrament a la lluita contra el càncer.