Burjassot serà una de les seus del Festival Valencia Negra

27 abril 2018|Burjassot

Des de 08/05/2018 fins a 08/05/2018

logo valencia negra 2018 horizontal
Logo Valencia Negra 2018

La sisena edició del festival cultural VLC Negra, que es celebrarà del 4 al 13 de maig a València estrena una de les seues seus. En aquesta ocasió, i comptat amb el suport de l’Institut Municipal de Cultura i Joventut de Burjassot, a través de les Biblioteques Municipals, Burjassot serà una de les seus on se celebraran dos dels esdeveniments programats dins d’aquesta gran cita amb la literatura que envolta al gènere negre.

Així, la cita a Burjassot serà el dimarts 8 de maig amb dues trobades, la primera amb Gerardo Herrero i Fernando Marías i la segona amb Juan Madrid, acompanyats de Rafael Maluenda i de Joan Lagardera, respectivament. Les dos a la Casa de Cultura. 

La primera de les trobades “Delante y detrás de la cámara”, serà a les 19 hores amb Gerardo Herrero i Fernando Marías, tal com s’ha assenyalat. Aquest col·loqui comptarà amb Rafael Maluenda com a presentador. Daniel i Fernando, dos grans creadors, explicaran la seua experiència com a narradors a banda i banda de l’objectiu: com naix una història, com es desenvolupa, els perills que aguaiten en cada cantonada, etc.

Una hora més tard, a les 20 hores, serà el torn de la trobada amb Juan Madrid que, amb el títol “Bajo las alcantarillas”, estarà presentat per Joan Lagardera. En aquest cas, es tractarà d’un diàleg amb un dels fundadors del “noir” espanyol, un home sense pèls en la llengua, tal com assenyalen des de l’organització de VLC Negra, “que parla molt clar sobre aquelles coses que preferim mantenir en llocs ocults“.

Tenint com a cap de cartell a Donna Leon i Benjamín Black, VLC Negra ofereix als amants del gènere negre la possibilitat de gaudir de deu dies d’una gran programació literària amb la qual conèixer una mica millor el gènere, els seus autors i els secrets, dificultats i situacions per les quals passen per a crear les seues obres.

Tota la informació sobre la programació de la VLC Negra pot consultar-se en el seu web. Alli estan detallades totes les trobades i les activitats paral·leles del festival.