Burjassot continua formant gratuïtament a les seues empreses i emprenedors en contractació pública

9 novembre 2020|Burjassot

CARTEL 2ª JORNADA CEMEF

Dijous que ve 19 de novembre de 16.00 a 17.00 hores tindrà lloc la segona sessió del curs gratuït de “Contractació pública. Mesures per a fomentar la participació de les Pimes en els contractes de les entitats locals”, promogut des de la regidoria de Comerç de l’Ajuntament de Burjassot, dirigida per Rosa Coca, a través del servei de Promoció Econòmica de CEMEF SLU.

Després de l’èxit de la primera jornada, que va comptar amb més de 35 participants, aquesta segona jornada es centrarà en com presentar una oferta en la plataforma electrònica. S’ensenyarà als participants aquest nou pas de cara a presentar qualsevol tipus d’oferta a l’administració pública.

Per a inscriure’s en la jornada, que s’impartirà a través de la plataforma Zoom, s’haurà d’emplenar el formulari creat a aquest efecte i, una vegada comprovat que s’ha realitzat de manera correcta, es remetran les instruccions als participants perquè realitzen la connexió. Aquesta jornada, igual que la primera, està dirigida a empreses Pimes, autònoms, professionals del sector empresarial, gestories, assessories i aquelles persones que, no pertanyent a aquests àmbits comercials, també estiguen interessades a realitzar el curs.

L’Ajuntament de Burjassot ha proposat al seu teixit empresarial aquest curs conscient que el COVID-19 tindrà un impacte durador en l’accés als serveis públics i en l’actitud cap a oportunitats econòmiques. Des del Consistori es vol ajudar, en tot el que siga a la seua mà, a la modernització tecnològica dels seus ciutadans i ciutadanes i, bona prova d’això, és aquest curs gratuït que ofereix en el municipi.