Burjassot tanca els actes commemoratius del Dia Internacional de la Dona amb el manifest reivindicatiu i el teatre de “Paraules i Dones”

10 març 2017|Burjassot

El Centre Cultural Tívoli de Burjassot ha sigut testimoni d’excepció del tancament dels actes commemoratius pel Dia Internacional de la Dona programats des d’Espai Dona, el servei d’atenció integral a les dones de Burjassot, dirigit per Lluna Àrias, Regidora de Polítiques d’Igualtat.

Un tancament que començava amb la lectura del manifest reivindicatiu elaborat pel Fòrum de Participació per la Igualtat de Gènere del municipi, per part de la pròpia Lluna Àrias, que destacava la importància, abans de res i a tots els nivells, de la igualtat real entre dones i homes.

Després de la citada lectura, l’Associació Teatral “Paraules i Dones”, posava en escena baix la direcció d’Amparo Pastor, l’obra “El nostre poble”, obra escrita també per la pròpia Amparo. Una creació de teatre experimental que el seu objectiu era enaltir la labor de les dones que van crear la primera associació de dones a Burjassot, l’Associació de Mestresses de casa Les Sitges.

La representació va ser espectacular i totes i tots els protagonistes de la mateixa van fer que el Tívoli vibrara i que els aplaudiments no cessaren fins i tot entre passatges de l’obra.