Burjassot tornarà a estar present en el III RunCáncer Circuit AECC València

19 gener 2017|Burjassot

Després de l’èxit amb el qual no va poder la pluja el passat mes de desembre de la primera edició, Burjassot tornarà a ser un dels 61 municipis de la província pels quals discorrerà, en 2017, el III RunCácer AECC València. La tercera edició d’aquest conjunt de carreres solidàries es va presentar oficialment el dimecres 18 de gener en el Centre Esportiu de la Petxina.

El municipi de Burjassot va estar present en aquest tret d’eixida a la iniciativa solidària i esportiva amb la presència de presidenta de la Junta Local contra el Càncer, Lola Angresola, qui va tenir la companyia de l’alcalde de Burjassot, Rafa García, del regidor d’Esports, Manuel Pérez Menero, i de dues sòcies més de la Junta.

Al desembre 2016, Burjassot va participar per primera vegada en el Circuit RunCáncer AECC de València, amb una carrera i una marxa de 5Km les inscripcions de la qual van aconseguir reunir un total de 4.740 euros, una xifra que tant com des de la Junta Local contra el Càncer com des de l’Ajuntament de Burjassot s’espera superar en l’edició de 2017. Burjassot corre contra el càncer.