Burjassot viu aquest dissabte el seu Dia Blanc

20 desembre 2017|Burjassot

Des de 23/12/2017 fins a 23/12/2017

DIA BLANCO 2017

Els comerços de Burjassot viuran aquest dissabte 23 de desembre un dia de molta activitat ja que l’Associació de Comerços i Servicis, comptant amb la col·laboració de la Regidoria de Promoció Econòmica, dirigida per Roc Senent, de la mà de CEMEF, celebraran el seu Dia Blanc.

Aquesta campanya de promoció de l’activitat comercial posa el punt d’inici del Nadal comercial en el municipi. Un dia en el qual els comerços obriran les seues portes des de les 10 i fins a les 21 hores per a facilitar les compres nadalenques a les veïnes i els veïns de Burjassot.

A més, en aquest dia, en el qual els comerços participants tindran borses, globus i cartes dels Reis Mags facilitades des de CEMEF, un follet gegant visitarà els eixos comercials de Burjassot perquè els més xiquets gaudisquen també d’aquest dia tan especial per al comerç local.

Aquells comerços que vulguen participar en l’activitat o bé passar a arreplegar el citat material, han de posar-se en contacte amb l’Àrea de Promoció Econòmica, cridant al 96 316 02 50.