Burjassot ja coneix els seus premis de la Cavalcada de l’Humor i del Ninot

8 març 2018|Burjassot

premios Cabalgata
Premios Cabalgata
L’Agrupació de Falles de Burjassot, presidida per Iván Heredia Cortés, ha fet públics, a través de la seua pàgina de Facebook, Agrupació Falles de Burjassot, els premis atorgats pel jurat en la Cavalcada de l’Humor i als millors ninots de l’exposició d’enguany.

Així, en la cavalcada, el primer premi per a la comparsa ha sigut per a la Falla de la Plaça del Pouet, seguida de la Falla Mestre Lope i, com a tercera, la Falla María Ros. El premi a l’originalitat ha sigut per a la Falla de la Plaça del Pouet i el de millor crítica ha anat  per a la Falla Mendizábal. En el cas de la millor disfressa individual, ha sigut per a la Falla Fermín Galán- García Hernández Primavera, en la figura de Kim Jong-un.

En el cas dels millors ninots dels monuments infantils, el primer premi ha sigut per a la Falla Llibertat, el segon per a la Falla Mariano Benlliure i el tercer per a Isaac Peral. Per la seua banda, els premis dels ninot per als monuments grans han sigut per a la Falla Espartero, en primer lloc, el segon per a la Falla Nàquera-Lauri Volpi i el tercer per a la Falla María Ros.