Burjassot ja compta amb un nou pas de zebra que millora la mobilitat en l’Avinguda de les Jacarandes

14 setembre 2020|Burjassot

paso de cebra

Era una petició dels veïns i de les veïnes de la zona i de molts dels ciutadans i ciutadanes del municipi que es desplacen fins al Parc Albán, el Parc Ademuz o bé a l’hospital situat en la zona. Atesa aquesta necessitat, l’Ajuntament de Burjassot, des de les regidories d’Urbanisme i Serveis Municipals, dirigides per Manuel Aragó i Manuel Pérez Menero, respectivament, ha habilitat un nou pas de zebra, amb l’adaptació de les voreres per part de la Brigada d’Obres, en la passarel·la de l’avinguda de les Jacarandes, molt pròxima al barri de l’Empalme.

A més d’habilitar el pas de vianants, s’han instal·lat també guals per a minorar la velocitat dels vehicles. Aquestes dues accions suposen una millora important per a la mobilitat en la zona, sobretot per als vianants que veuen més fàcils els seus desplaçaments per aquesta zona del municipi i, alhora, es guanya en seguretat tant per a ells com per als vehicles que circulen per l’avinguda.

Perquè tant el pas de vianants com els guals siguen visibles, el Consistori ha instal·lat dos senyals verticals, una en cada direcció, amb panells solars que s’il·luminen i que avisen de l’existència de tots dos elements en la via als conductors.