Burjassot ja prepara la celebració de les Bodes d’Or d’enguany

27 gener 2020|Burjassot

Bodas de Oro 2019

L’Ajuntament de Burjassot, a través de la regidoria de Majors, dirigida per Mª Ángeles Navarro, ha començat ja els preparatius per a la celebració de les Bodes d’Or de 2020. Una especial celebració en la qual el Consistori ret homenatge a les parelles que compleixen cinquanta anys de matrimoni.

La regidoria, a través de l’equip de dinamització de la 3a Edat, es troba recollint la documentació perquè totes les parelles del municipi que es van casar l’any 1970 puguen gaudir de l’homenatge que cada any rendeix el Consistori a les parelles que compleixen els seus cinquanta anys de vida en comú.

Així, aquelles parelles que es van casar l’any 1970 i que tinguen la il·lusió de viure aquest sentit homenatge, han de dirigir-se a la primera planta del Centre Social Tierno Galván en el qual hauran d’aportar una fotocòpia del Llibre de Família, concretament el full en la qual consta l’acta matrimonial. Podran aportar la documentació de dimarts a divendres, de 9.00 a 14.00 hores.

A més, hauran de deixar un número de contacte perquè les tècnics de l’àrea es posen en contacte amb elles en dies previs a la celebració per a indicar-los com serà la celebració de l’acte.