Burjassot ja prepara les seues Bodes d’Or

7 setembre 2021|Burjassot

L’Ajuntament de Burjassot, a través de la regidoria de Majors, dirigida per Mª Ángeles Navarro, ha començat ja els preparatius per a la celebració de les Bodes d’Or de 2020 i 2021. Una especial celebració en la qual el Consistori ret homenatge a les parelles que porten tota una vida junts, mostrant l’amor que se senten.

A causa de la pandèmia, l’any passat no es va poder celebrar aquest emotiu acte però el Consistori no vol que tan important data es quede sense festejar, per aquest motiu, en 2021 es reunirà les parelles que van complir els seus 50 anys de casats tant en 2020 com en aquest mateix any.

La regidoria, a través de l’equip de dinamització de la 3a Edat, ja està recollint la documentació perquè, totes les parelles del municipi que es van casar en els anys 1970 i 1971 puguen gaudir de l’homenatge que cada any rendeix el Consistori a les parelles que compleixen els seus 50 anys de vida en comú.

Així, aquelles parelles que es van casar en els anys 1970 i 1971 que tinguen la il·lusió de viure aquest sentit homenatge, han de dirigir-se al Centre Social Colón, situat en la c/ Colón, 40 en el qual hauran d’aportar una fotocòpia del Llibre de Família, concretament la fulla en la qual consta l’acta matrimonial i una foto del dia de la seua boda. A més, hauran de deixar un número de contacte perquè les tècnics de l’àrea es posen en contacte amb elles en dies previs a la celebració per a indicar-los com serà l’acte. La data límit de presentació de la documentació és el divendres 22 d’octubre.