Campanya de bones pràctiques mediambientals en l’Ajuntament de Burjassot

2 abril 2015|Burjassot

Des de l’Oficina de Sostenibilitat Local, dependent de la Regidoria de Medi Ambient, dirigida per Lluna Àrias, s’ha llançat una campanya de sensibilització per a fomentar les bones pràctiques mediambientals, tant des dels llocs de treball com en les activitats i hàbits del dia a dia.

Aquesta campanya de bones pràctiques s’estendrà a tots els centres de titularitat municipal on una sèrie d’adhesius recomanaran xicotets canvis en la nostra forma d’interactuar que afavoreixen enormement l’increment de sostenibilitat i el respecte pel medi ambient. Optar per les escales en lloc de recórrer sempre a l’ascensor, posar la calefacció o l’aire condicionat a la temperatura correcta, tancar l’aixeta o no tirar de la cadena innecessàriament o apagar la pantalla de l’ordinador quan no estiguem davant, són les principals recomanacions que arreplega aquesta campanya.

Una vegada els adhesius estiguen situats en els diferents centres municipals, està previst que la campanya s’estenga també als centres educatius i a tota la ciutadania en general. De fet, l’Oficina de Sostenibilitat Local informa que les persones interessades a col·laborar, bé des de la seua casa, bé des del seu lloc de treball, poden passar-se per l’Oficina i arreplegar un lot d’aquests adhesius.