“Carola”, de Carmen Alberola, obri les exposicions de 2020 a la Casa de Cultura de Burjassot

3 gener 2020|Burjassot

Des de 07/01/2020 fins a 17/01/2020

Expo Carmen Alberola

Dimarts que ve 7 de gener la Casa de Cultura inaugurarà una nova exposició pictòrica per a donar la benvinguda al nou any. A les 19.00 hores, es podran contemplar les pintures de Carmen Alberola que, sota el títol de “Carola”, presentarà una selecció de les seues millors pintures.

Des dels 12 anys, Carmen va començar a escriure poesia i a ser una amant de la lectura i va ser, en aqueixa època, “quan vaig descobrir que també tenia habilitat per al dibuix artístic”, en paraules de la mateixa Carmen.

Alumna del taller de pintura de la Casa de Cultura durant quatre anys, d’aqueix aprenentatge ha nascut l’exposició que es podrà contemplar a la Casa de Cultura fins al 17 de gener. Es tracta d’una col·lecció “molt variada on no sols trobem una tècnica, sinó diverses d’elles. Tenim llapis amb sanguina, sanguina, paper, oli, oli amb aplicació de tela en el díptic i accafoam, tècnica de fotografia”.

A més, Carmen ha publicat també dos llibres, “El diario de Carola” i “El diario de Carola. Carola vive un cuento de hadas”.