Vora a 6.000 espectadors gaudeixen del cinema a l’aire lliure a la Terrassa d’Estiu

14 setembre 2022|Burjassot

La Terrassa d’Estiu de Burjassot, el projecte de cinema a l’aire lliure que té lloc a l’Auditori de la Casa de Cultura durant els mesos de juliol i agost, ha tancat les seues portes fins a la pròxima temporada estiuenca i, a partir del 23 de setembre, la cartellera burjassotera tornarà a projectar-se en la pantalla del Centre Cultural Tívoli.

Notable ha sigut l’afluència de públic des que, el passat 6 de juliol, amb Jurassic World: Dominion, la Terrassa d’Estiu realitzara la seua primera projecció. I és que des de llavors i fins al passat 4 de setembre, quan va tindre lloc l’última projecció, en aquest cas de la pel·lícula espanyola 42 segundos, un total de 5.992 espectadors i espectadores han secundat i gaudit de la variada programació que ha oferit la Terrassa d’Estiu.

Quant als títols més taquillers de la Terrassa d’Estiu, s’emporta la palma el tercer lliurament de Padre no hay más que uno. La pel·lícula protagonitzada per Santiago Segura i Toni Acosta, juntament amb tota la seua prole en la ficció, ha aconseguit reunir, en un total de cinc sessions, a 1.535 espectadors i espectadores. En segona posició del TOP 3 més taquiller de l’estiu a Burjassot està Minions: el origen de Gru. Els famosos éssers grocs i el seu vilà van asseure, en les butaques de la Terrassa d’Estiu i en quatre sessions, a 1.458 persones, mentre que el món dels dinosaures ha aconseguit la tercera posició de la taquilla amb els 1.394 espectadors i espectadores que van acudir a gaudir de Jurassic World Dominion, la qual va tindre dues nits de projecció en la Terrassa d’Estiu i altres anteriors, en el Tívoli. L’estrena de l’últim lliurament de Tadeo Jones, en la recta final de la Terrassa d’Estiu, també va obtindre una bona factura de públic amb un total de 882 espectadors, mentre que la resta de les pel·lícules espanyoles projectades com a Llenos de gracia, Voy a pasármelo bien, Por los pelos i 42 segundos van reunir a prop de 700 persones a l’Auditori de la Casa de Cultura.

La resta de les pel·lícules d’estrena que han passat per la Terrassa d’Estiu són Thor. Love and Thunder (367 espectadors), Bullet Train (290 espectadors), Elvis (218 espectadors), Lightyear (153 espectadors), Un heroe samurai: la leyenda de Hank (124 espectadors), La Bestia (73 espectadors) i DC Liga de supermascotas (62 espectadors).

El pròxim 23 de setembre, la programació de cinema a Burjassot tornarà al Centre Cultural Tívoli i ho farà amb la pel·lícula Viaje al paraíso, amb Julia Roberts i George Clooney de parella protagonista i amb la reposició de Minions. El origen de Gru.