Celebrat el sorteig de cinc xecs-regal valorats en 100 euros de la X Fira del Comerç i la Gastronomia

2 octubre 2015|Burjassot

No va poder ser en el Parc de la Granja diumenge passat i ha sigut hui (2-10-2015) en el despatx d’Alcaldia de l’Ajuntament de Burjassot. La X Fira del Comerç i la Gastronomia de Burjassot havia d’haver conclòs, diumenge passat, amb el sorteig de cinc xecs -regal valorats en 100 euros cadascun, per gentilesa de l’Associació de Comerç i Servicis. Però la pluja va obligar que aquest esdeveniment quedara suspès des del mateix matí. És per açò que aquest sorteig s’ha celebrat hui.

Davant la presència de l’alcalde de Burjassot, Rafa García, el regidor de Promoció Econòmica, Manuel Lozano, i la regidora delegada de Consum i Mercats, acompanyats de representants de l’Associació de Comerç i Servicis i de CEMEF, ha tingut lloc aquest sorteig en què han resultat agraciades cinc dones: Fina Serrano Gámiz, Mª Luisa Pascual Pons, Mª Dolores Molió, Adela Pérez i Mª José Martínez Mestre.

Totes elles rebran dos xecs cadascuna, per valor de 50 euros, perquè, en un termini de 30 dies a comptar des de la celebració del sorteig, podran utilitzar en qualsevol dels comerços associats de Burjassot.