CEMEF gestiona les ajudes concedides per LABORA a 23 emprenedors i emprenedores de Burjassot

14 octubre 2020|Burjassot

Bolsa Empleo CEMEF

L’àrea de Promoció Econòmica de CEMEF SLU, l’empresa pública de Burjassot, ha sigut l’encarregada en el municipi de gestionar, amb els seus plans de viabilitat, l’ajuda concedida pel LABORA (Servei Valencià d’Ocupació i Formació) als nous emprenedors i emprenedores que es van constituir com a treballadors autònoms en el període comprés des de l’1 de gener de 2020 fins al 30 de setembre de 2020.

L’àrea de Promoció Econòmica és la gestora del punt PAE i l’encarregada de realitzar els plans de viabilitat perquè pertany al Mapa d’Entitats i Serveis a l’Emprenedoria de la Comunitat Valenciana. És el tercer any que CEMEF SLU presta aquest servei. Aquest Mapa situa el conjunt d’entitats i serveis que, principalment en l’àmbit de la Comunitat Valenciana, donen suport a l’emprenedoria innovadora a través de tota la “cadena de valor”, abastant serveis que van des de la motivació i creació de vocacions empresarials, fins a la innovació, la internacionalització i/o el ràpid creixement empresarial.

Un total de 23 emprenedors i emprenedores han utilitzat el servei que ofereix CEMEF SLU dins del Mapa d’Entitats, des del mes de març passat, quan es va publicar la subvenció, fins al tancament de termini, el 30 de setembre i tots i totes ha complit les seues expectatives.

El servei ofereix l’estudi i suport per al desenvolupament de Plans de Viabilitat, bé per a si mateixos en el marc del desenvolupament de la idea empresarial, bé per a tramitar la sol·licitud de foment de l’ocupació autònoma de LABORA. Cadascuna de les ajudes sol·licitades oscil·la entre els 2.500 i els 4.500 euros depenent de les característiques de l’emprenedor/a i de la seua idea empresarial.

Amb la pandèmia, temíem que els emprenedors i emprenedores descartaren l’opció d’obrir un nou negoci però no ha sigut així i, encara que estem davant un moment dur, hi ha hagut persones que sí han decidit apostar per tirar avant la seua idea de negoci. Així que des de l’Ajuntament i a través de la gestió de CEMEF, continuarem secundant i assessorant els ciutadans i ciutadanes de Burjassot que decideixen emprendre”, ha declarat l’alcalde de Burjassot, Rafa García.