CEMEF, Labora i Fundació Florida fomenten l’emprenedoria amb el programa “Labora Empren Capacitació”

25 gener 2023|Burjassot

CEMEF SLU, l’empresa pública de l’Ajuntament de Burjassot, a través de l’àrea de Promoció Econòmica s’ha sumat al programa “Labora Empren Capacitació”, gestionat per part de la Fundació Florida, de la mà de la Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors productius, Comerç i Treball; un programa en el qual participen Labora i la direcció General d’Emprenedoria i Cooperativisme.

L’objectiu del programa és detectar a persones amb inquietuds emprenedores, valorar els seus possibles projectes i donar-los suport en la seua creació i consolidació per a fomentar l’emprenedoria en la Comunitat Valenciana. A més, el programa també es desenvolupa en Centres de Formació Professional en els Cicles de Grau Superior, sent la idea agitar a l’alumnat per a promoure l’emprenedoria com un camí en el seu futur laboral.

Burjassot serà seu de realització d’un taller del projecte que comptarà amb dues sessions: la primera el 15 de febrer i la segona l’1 de març en les instal·lacions de CEMEF, situades al Carrer Mare de Déu dels Desemparats, 26, en horari de 9.30 a 13.30 h. La inscripció és gratuïta i ha de formalitzar-se a través de la pàgina www.laboraempren.es.

Les persones participants, a més de treballar sobre una idea de negoci, també analitzaran les seues capacitats i habilitats emprenedores. Per a això, s’ha generat una eina per a reconéixer el talent, a través de la qual es passa un primer filtre de viabilitat i s’ajuda a crear un document on es recullen els aspectes bàsics d’una idea de negoci.

“Labora Emprén Capacitació” està dirigit a la socialització de l’emprenedoria, així com a fases molt incipients d’aquesta, tenint un programa molt concret estructurat en dues sessions presencials i una en línia.

Tota la informació està disponible en la web www.laboraempren.es.