Sopar solidari de la Falla Nàquera-Lauri Volpi en benefici de l’associació “Duchenne parent project”

28 juny 2018|Burjassot

Des de 07/07/2018 fins a 07/07/2018

Cena Solidaria Falla Lauri Volpi julio 2018

La Falla Nàquera-Lauri Volpi de Burjassot convida als seus components i a tots els veïns i les veïnes del municipi a participar en una nova acció solidària programada des de la seua delegació d’Obra Social dins del projecte “No estás sola/o” i amb el lema “Ara més que mai”.

La seua festa solidària d’estiu tindrà lloc dissabte que ve 7 de juliol a partir de les 19.30 hores en el casal de la comissió, situat al carrer Lauri Volpi, 24. En aquesta festa es recaptaran fons per a la a l’associació “Duchenne parent project”, entitat sense ànim de lucre formada per pares i mares de xiquets amb Distròfia Muscular de Duchenne (DMD) i Becker (DMB), la missió de la qual és treballar per a trobar una cura o tractament per a aquestes malalties, millorant la qualitat de vida dels malalts i els seus familiars.

La Falla situarà un estand informatiu sobre la malaltia, i a partir de les 21.30 hores celebrarà un sopar en el casal, “el menú per a adults constarà d’entrepà de carn amb tomaca i beguda, 5€ i per a infantils entrepà de truita creïlla i beguda, 3€”, tal com han informat des de la comissió, la qual agraeix “un any més, com és habitual, a Servei d’àpats La Despensa que realitzarà el sopar sense cost algun”. També es podran realitzar aportacions a la fila zero per un valor de 3€.

La reserva del sopar es realitzarà mitjançant la venda de tiquets anticipats els dimecres de 21 a 23 hores i els divendres de 20.30 h a 23.30 h en el casal de la Falla.