Centenars d’alumnes dels IES Comarcal i Vicent Andrés Estellés de Burjassot ixen a córrer per la pau

29 gener 2018|Burjassot

Carrera solidaria

La pluja, no gaire intensa però continuada, que ha estat caent aquest matí sobre Burjassot, no ha sigut impediment per a frenar als centenars de joves que han eixit %o201Ca banyar-se%o201D per la pau. Han sigut els alumnes i alumnes dels IES Comarcal i Vicent Andrés Estellés que, al costat del professorat de tots dos centres, han participat en la II Carrera Solidària per la Pau. Una carrera que ve motivada per la celebració, el pròxim 30 de gener, del Dia Escolar de la No Violència i la Pau, reconegut per la Unesco en 1993. 

Amb un recorregut aproximat de dos quilòmetres, aquesta carrera solidària per la pau s’ha desenvolupat amb la col·laboració de la Regidoria d’Educació, dirigida per Laura Espinosa, la Regidoria d’Esports, dirigida per Manuel Pérez Menero i de la Policia Local de Burjassot, els agents de la qual han estat controlant que la carrera es desenvolupara amb normalitat. L’alcalde de Burjassot, Rafa García, ha sigut qui ha donat l’eixida als centenars d’alumnes i alumnes que s’amuntegaven en l’arc d’eixida per a començar a córrer.

La celebració d’aquesta carrera s’ha completat amb els donatius de quilos o litres d’aliments no peribles (un per cada dorsal), que seran donats a Càrites. Els participants també donat tops de corredora així com sostenidors normals i en bon ús, que seran donats a l’ONG “Runners for Ethiopia”, per a col·laborar en un projecte de recollida de material esportiu per a centres d’alt rendiment d’aqueix país.