Prop de 250 persones gaudeixen de la presentació de “A este lado del mundo”, a càrrec de David Trueba, director de la pel·lícula

29 novembre 2021|Burjassot

David Trueba

El Tívoli ha seigut l’escenari per a una vesprada de cinema diferent. El centre cultural ha rebut la visita del director David Trueba que, poc abans de la projecció de la seua pel·lícula “A este lado del mundo”, es reunia amb el públic per a explicar com es va forjar el projecte, què va motivar la realització del film i com les realitats migratòries han anat canviant al llarg dels anys.

Els prop de 250 assistents al col·loqui van gaudir de les paraules del genial director espanyol que es va mostrar en tot moment encantat d’estar a Burjassot, recordant el seu pas pel municipi fa uns anys, concretament a la Casa de Cultura, per a recollir un dels premis que li va entregar la Cartelera Túria.

Tant la regidora de l’àrea de Cultura i Joventut, Estefanía Ballesteros, com el regidor de Cultura, Javier Naharros, al costat de la regidora d’Educació, Manuela Carrero, no van faltar a aquesta trobada i al posterior visionat de la pel·lícula.