Xerrada de prevenció contra la violència de gènere de la Policia Local i Espai Dona

3 maig 2018|Burjassot

PLB- Charla Violencia de género Abril 2018

La Policia Local de Burjassot, dirigida des de la regidoria de Seguretat Ciutadana per Manuel Pérez Menero, en col·laboració amb Espai Dona, el servei integral d’atenció a la dona de l’Ajuntament de Burjassot, dirigit per la regidora Lluna Àrias, ha impartit en aquests dies una xerrada de prevenció sobre la violència de gènere per als alumnes i les alumnes dels Tallers d’Ocupació de CEMEF.

La Inspectora responsable de la Unitat contra la Violència de Gènere, juntament amb l’Agent d’Igualtat del Consistori han parlat fonamentalment sobre la igualtat de drets i oportunitats entre homes i dones i també sobre la violència de gènere: tipus, fases, mites, conseqüències, etc.

Tal com han assenyalat des de Policia Local, “ha sigut una classe molt dinàmica amb molta participació per part dels assistents que preguntaven els seus dubtes i comentaven casos propers amb gran interès pel tema“.

A tots i totes els assistents se’ls va recordar la importància de la col·laboració ciutadana per a alertar a les Forces i Cossos de Seguretat ja que una telefonada pot salvar una vida.