Cinc famílies de Burjassot rebran als Reis Mags en les seues cases, el 5 de gener

23 desembre 2015|Burjassot

Aquest matí (23-12-2015), ha tingut lloc, en l’Ajuntament de Burjassot, el sorteig del premi per haver participat en el Dia Blanc de Burjassot, celebrat el passat 19 de desembre. Enguany, el premi consisteix que les cinc persones agraciades rebran en les seues cases, el pròxim 5 de gener, la visita dels Reis Mags d’Orient, per a sorpresa dels més xicotets de la casa.

El sorteig s’ha celebrat amb la presència i participació del regidor de Promoció Econòmica, Roc Senent i del regidor de Serveis Municipals, Manuel Lozano. Tots dos han sigut els encarregats de traure de la urna, les cinc cartilles guanyadores que testificaven que els cinc guanyadors van realitzar compres en els comerços de Burjassot participants en el Dia Blanc.

Així, les persones guanyadores d’aquesta esperada i desitjada visita han sigut Dámaso Redondo Pérez, que va realitzar la seua compra en Sabateries Juan Ramón; Raquel Marqueño Olivar i Demezla Marqueño Olivar, que van realitzar les seues compres en Elvira Alcacer Santiago Carnisseria, Isabel Honrubia Cebrián, que també va realitzar les seues compres en Sabateries Juan Ramón i Rosa Fernández Ferreros, que va participar en el Dia Blanco, comprant en Bon Preu.