Comèdia i cinema familiar centren la programació de la Terrassa d’Estiu del 6 a l’11 d’agost

5 agost 2019|Burjassot

Des de 06/08/2019 fins a 11/08/2019

PADRE NO HAY MÁS QUE UNO
MASCOTAS 2

La Terrassa d’Estiu tindrà dues pel·lícules pensades per a gaudir en família del 6 a l’11 d’agost. “Padre no hay más que uno” i “Mascotas 2” aterren a Burjassot projectant-se, de dimarts a diumenge, en la sessió de les 22.30 hores.

Del dimarts 6 al dijous 8 d’agost es projectarà “Padre no hay más que uno”. Santiago Segura i Toni Acosta donen vida a un matrimoni poc igualitari en el qual ella ha de fer-se càrrec de tot. Un canvi en les circumstàncies farà que el marit haja d’encarregar-se en solitari de tot el que abans feia la seua dona i això inclou cuidar dels cinc fills que tenen en comú. Serà un desastre o els membres de la família acabaran més units que mai? Caos, situacions i escenes absurdes que faran riure a tots els espectadors en aquesta divertida pel·lícula.

El cap de setmana també donarà l’oportunitat de descobrir què fan els animals de companyia quan no hi ha humans a prop. “Mascotas 2” arriba a Burjassot i amb ella, les aventures de Max, Gidget, Chloe, Mel, Pompón i tots els seus amics. La vida de Max canvia per complet quan ha de compartir l’atenció de la seua adorada propietària Katie amb el bebé que acaba de tindre. Una divertidíssima pel·lícula animada que es projectarà el divendres 9, el dissabte 10 i el diumenge 11 d’agost.

Les entrades poden adquirir-se tant en taquilla com a través de la web municipal i tenen un preu únic de 4 euros.