Comença la matrícula de l’Escola d’Estiu, la Summer School, l’Estiu Jove i la Mini Escola d’Estiu de setembre

4 juny 2019|Burjassot

Escuela Verano genérica

Un estiu més, els xiquets i joves de Burjassot no tenen excusa per a no gaudir de l’inici de les seues vacances d’una manera molt divertida i, alhora, aprenent idiomes gràcies a la proposta de l’Ajuntament, a través de l’Institut Municipal de Cultura i Joventut, de l’Escola d’Estiu, la Summer School, l’Estiu Jove i la Mini Escola d’Estiu per a setembre.

La matrícula de les quatre modalitats comença hui mateix, 4 de juny, tant de manera digital, a través de la seu electrònica de l’IMCJB, com presencialment, en el Servei d’Informació de la Casa de Cultura. En aquest segon cas, és necessari sol·licitar cita prèvia per a poder fer efectiva la matrícula.

L’Escola d’Estiu, per a xiquets de 4 a 12 anys, donarà l’oportunitat als xiquets de gaudir de les animacions i els tallers més divertit. Per part seua, la Summer School està pensada per a xiquets de 8 a 12 anys i, és una alternativa a l’Escola d’Estiu ja que es tracta d’un projecte d’immersió lingüística, en anglés, en el qual se succeiran també els jocs i els tallers, però amb professors titulats en l’idioma.

En el cas de l’Estiu Jove, per a joves de 13 a 17 anys, els participants podran gaudir d’activitats pensades per a ells des de l’àmbit de la cultura i les arts, les noves tecnologies, l’esport o l’animació.

Quant als anys de naixement, es podran apuntar els xiquets i joves nascuts entre 2002 i 2015, tenint en compte les diferents modalitats oferides depenent de l’edat.

El període de desenvolupament de l’Escola d’Estiu, la Summer School i l’Estiu Jove és del 21 de juny al 31 de juliol de dilluns a divendres de 9 a 13.30 hores, donant l’oportunitat de matricular als xiquets i als joves de manera mensual, quinzenal o setmanal, a excepció de la Summer School que només tindrà matrícula per a l’última setmana de juny, inclòs el dia 21, i tot el mes de juliol o, per contra, tot juliol. En els tres casos, existeix l’horari especial, a partir de les 8 del matí i el servei de menjador, de 13.30 a 15 hores.

En el cas de la Mini Escola d’Estiu, que es desenvoluparà del 2 al 6 de setembre, l’horari és de 9 a 13.30 hores, amb horari especial de matí i també amb servei de menjador.

Els preus i les modalitats de matrícula es poden consultar en la web municipal, www.burjassot.org. S’aplicarà un 50% de descompte en els preus a famílies nombroses i un 100% a famílies nombroses especials. L’Escola compta amb places limitades.