Comença la matrícula per a un nou curs de l’Esplai Les Sitges de Burjassot

20 setembre 2016|Burjassot

En aquest nou curs, recentment estrenat, la Casa de Cultura de Burjassot obrirà les seues portes, els dissabtes a la vesprada, per donar la benvinguda a tots els xiquets i les xiquetes que s’apunten al nou curs, que és a punt de començar, en l’Esplai Les Sitges de Burjassot. Per a aquelles persones que encara no el coneguen, l’Esplai Les Sitges es perfila com un centre on es fomenta l’educació en valors, a través de l’animació sociocultural, que ve a cobrir el temps lliure dels xiquets i joves de Burjassot, amb una proposta educativa i pedagògica a través del joc. La llibertat, la igualtat, la creativitat, la felicitat, la utopia, la solidaritat, la iniciativa, la sostenibilitat i el pluralisme són valors que persegueix l’Esplai Les Sitges de Burjassot, des de la seua creació i que pretén, a través de jornades d’aprenentatge lúdic organitzades per monitors i animadors voluntaris, transmetre als més xicotets.

La matrícula per al nou curs de l’Esplai Les Sitges començarà dimarts que ve 20 de setembre i es podrà efectuar, des de la Seu Electrònica de la Casa de Cultura. Els qui opten per la matrícula presencial, hauran de sol·licitar Cita Prèvia. El primer dia de diversió en l’Esplai Les Sitges serà el dissabte 24 de setembre. El preu de matrícula per a tot el curs és de 70 euros. L’horari habitual d’activitats de l’Esplai és els dissabtes, de 17:30 a 19:30 h.

Qualsevol xiquet/a o jove de 3 a 17 anys pot apuntar-se a l’Esplai Les Sitges, ja que els grups de treball es divideixen en seccions a partir de l’edat: de 3 a 5 anys (nascuts en 2013), de 6 a 9 anys, de 10 a 13 anys i de 14 a 17 anys (premonitors).

A més d’innombrables activitats culturals, d’expressió artística, esportives, mediambientals, etc. els xiquets i les xiquetes que s’apunten a l’Esplai també gaudiran, al llarg del curs, les seues primeres experiències fora de casa, amb les excursions, acampades i el gran campament de final de curs que programa l’Esplai Les Sitges.