Comença el procés de formació de la Clavaria de Sant Roc 2023/2024 i elecció del Clavari Major

27 juliol 2023|Burjassot

Des de 13/08/2023 fins a 13/08/2023

San Roque 2022

L’Ajuntament de Burjassot, a través d’un bàndol municipal, ha publicat els requisits per a poder formar part de la Clavaria Sant Roque 2023/2024, així com per a poder ser triat Clavari Major de les pròximes festes patronals.

El termini de presentació de sol·licituds, que han de presentar-se en el Registre de l’Ajuntament, preferentment de manera telemàtica, a través de la Seu electrònica, PUNXANT ACÍ o bé de manera presencial, en el Servei d’Atenció al Ciutadà, sol·licitant Cita Prèvia, finalitza el 13 d’agost. Les persones interessades podran trobar la sol·licitud d’inscripció a la Clavaria en el mateix PDF del bàndol municipal, PUNXANT ACÍ.

Per a constituir la Clavaria serà necessària la inscripció de, almenys, 15 clavaris que tinguen complits els 18 anys i estiguen empadronats a Burjassot. Per a ser triat Clavari Major, tindran prioritat aquells sol·licitants que no hagen sigut clavaris majors anteriorment i en cas de presentar-se més d’un candidat, la forma d’elecció serà mitjançant un sorteig d’entre tots els candidats.