Comença la campanya de vacunació contra la grip

7 novembre 2017|Burjassot

gripe

Des dels Centres de Salut de Burjassot han informat, a través de la Regidoria de Sanitat de l’Ajuntament de Burjassot, dirigida per Mari Carmen Hortelano, que ja ha començat la campanya de vacunació 2017/18 contra la grip. Les persones que desitgen vacunar-se han d’acostar-se al seu Centre de Salut i informar-se sobre els horaris i dies de vacunació de cadascun d’ells. A més, la Conselleria de Sanitat ha posat a la disposició de totes les persones, en el seu web, http://www.san.gva.es, tota la informació relativa a la vacuna i a qui va dirigida.

La vacunació de la grip estacional va dirigida a tota la població encara que, més especialment, als coneguts com a grups de risc, persones de 60 anys o més, a persones menors de 60 anys que, per presentar una condició clínica especial tenen un alt risc de complicacions derivades de la grip o perquè el patir la malaltia puga provocar una descompensació de la seua condició mèdica, a xiquets i adolescents, a persones que conviuen en residències, institucions o en centres que presten assistència a malalts crònics de qualsevol edat, a personal sanitari i a dones embarassades.

A més, es recomana la vacunació a persones que treballen en serveis públics essencials, amb especial èmfasi en els següents subgrups: forces i cossos de seguretat de l’Estat, bombers, serveis de protecció civil, persones que treballen en els serveis d’emergències sanitàries i treballadors d’institucions penitenciàries i d’altres centres d’internament per resolució judicial.

Es recomana vacunar-se també a viatgers internacionals, persones que estan directament involucrades en les tasques de control i eradicació dels brots i persones que viuen i/o treballen en granges d’aus on s’han notificat brots, o se sospita la seua existència.